2011. május 30., hétfő

Allan, Tony: Napjaink történései - Jelenlegi ára: 2 165 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Napjaink történéseiA könyv listaára: 2490 Ft. Leírás:
A Nemzeti Tankönyvkiadó színvonalas sorozata a tizenévesek számára dolgozza fel a világtörténelem nagy korszakait. A sorozat egészére jellemző a gazdag és sokszínű illusztrációs anyag, az arányos, logikus szerkezet és a rövid, lényegre törő, de tudományos igényű (a szakkifejezésekbe is bevezetést nyújtó) magyarázat, a tudománytörténeti alapvetés. A képes történelmi sorozat befejező huszonnegyedik - kötete a jelennel és a közeljövő várható eseményeivel foglalkozik. Bár jól tudjuk, hogy a jövőt nem láthatjuk előre, tudósok ezrei mégis megpróbálják megbecsülni a jövőbeli tendenciákat, hogy így készítsék fel az emberiséget a várható kihívásokra. A nagyalakú, kemény táblás kötet rövid, de informatív fejezetei az egyes témakörök és földrajzi régiók szerint villantják fel a köbvetkező fél évszázadra vonatkozó várakozásokat. A kötet első része egyes témakörök szerint ismerteti meg a gyerekeket a különféle a tudományok és a technika (informatika, orvostudomány, űrkutatás) előrejelzéseivel és az egész Földet érintő kihívásokkal (népesedés, globális éghajlat változás). Második fele nagyobb régiók, valamint a kontinensek szerint veszi sorra, hogy mi várhat a legjelentősebb országokra. A kiadvány a sorozat többi tagjához hasonlóan ezúttal is kislexikon, valamint név- és tárgymutató zárja. ISBN: 978-963-19-6546-9A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 165 Ft

Az aukció vége: 2011-06-01 01:39
. Allan, Tony: Napjaink történései - Jelenlegi ára: 2 165 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése