2011. szeptember 25., vasárnap

10 % kedv. kupon az akciós áro f. Bio almalé - Jelenlegi ára: 1 Ft


Itt egy "virtuális kuponra" tudsz licitálni, melyet a 100 %-os bio almalé vásárlásakor tudsz felhasználni.  
Egyébként is akciósak október végi lejáratuk miatt, és a kedvezmény még az akciós áron felül jár, aki megnyeri a kupont !!!!
A gyümölcslevek Debrecenben vehetőek át személyesen.
Kiszerelések:
- 3 l-es BIO almalé
- 5 l-es BIO almalé (már csak 1 db van belőle! )
- 3 l-es BIO alma + meggylé
Magyarországon a termesztett gyümölcsök mintegy fele alma. Nem is csoda, hogy ilyen népszerű gyümölcs. Rendszerint ez az első mit csecsemőknek adunk, hiszen bizonyítottan jó mind a hasmenésre, mind a szorulásra! Az almának igen magas pektin tartalma van, amely természetes módon megköti a toxinokat és védő bevonatot képez a belek belső falán.
Bár C-vitamin tartalma nem túl magas hasznosulásaazalmában lévő egyéb jótékony hatású összetevőknek (karotin, D és F vitamin, kálium, bór, cink, magnézium, fluor) köszönhetően igen jó.
Jó tudni: minél pirosabb egy alma, annál magasabb a C-vitamin tartalma.
Iskolások koncentrációs képessége javul, ha a napot almával kezdik - nemcsak tanulmányok, bizonyítványok is igazolják ezt! Ez az almalé tartalmazza az egész(séges) alma összes jótékony összetevőjét. A nyers almalé illatos, íze fajta és termőhely függő és még évről évre is eltérő lehet.
Íze, mint az almáé - rágást, csutkát leszámítva. Az almaleveket gondosan készítik. Az almákat a megfelelő érettségi állapotban kézzel szedik és válogatják és csak a legjobb, egészséges gyümölcsöt használják fel. A bogyókat megmossák, majd zúzzák és préselik. Körülbelül 10 almából lesz egy liter almalé. A levet ezt követően 80 fokon kíméletesen pasztörizálják és melegen csomagolják.
A hőmérsékletnek nincsen negatív hatása a beltartalmi értékekre, de ahhoz elég magas, hogy a káros, romlást okozó baktériumokat elpusztítsa.
Semmit sem adnak a léhez: ízfokozót, tartósítót, cukrot, vizet, színezéket, E számot, genetikailag manipulált kütyüt csak almát.
A bag-in-boxcsomagolás légmentes zárást biztosít és a lé akár évekig is eltartható megfelelő körülmények között.
  A levet 3, 5 és 10 literes kiszerelésben forgalmazzák, a zacskókon egy kis csap található, amely lehetővé teszi a légmentes adagolást és hetekig történő tárolást. Hűtve finomabb, a doboz a legtöbb hűtőszekrénybe elhelyezhető - mihelyst megszabadultunk a kólás palackoktól.
Bio-almalevünk segít a megfelelő vércukorszint tatásában, erősíti mind az ideg és keringési rendszert.
Reggel, ágyban fogyasztva megadja azt a kis extra energiát, ami szükséges a nap elkezdéséhez.
A legtöbb étrendbe beilleszthető, még akkor sem kell tőle tartani, ha súlyvesztés a cél.
Csökkenti a vér koleszterinszintjét.
Mindenkinek ajánlott!
 
Kizárólag almaléből áll az almalé, és ilyen termékkel napjainkban ritkán találkozhatunk.
Koncentrátumot (sűrítményt) nem készítenek – bár manapság ez az eljárás egyre népszerűbb –, mert a sűrítés folyamán a termést magas hőfokon hosszú ideig forralják, amivel lényegében az összes vitamint megsemmisítik, és holt anyag keletkezik, amelyet később hígítva árusítanak 100%-os gyümölcstartalmat feltüntetve azokon !!!
Tehát ez bio is, és valóban 100 %-os, egészséges almalé!!! Nem mindegy...



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-09-24 14:07
. 10 % kedv. kupon az akciós áro f. Bio almalé - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése