2011. július 30., szombat

Klement Judit: Gőzmalmok a Duna partján - Jelenlegi ára: 4 065 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Gőzmalmok a Duna partjánA könyv listaára: 4900 Ft. Leírás:
A modern magyar kapitalizmus egy kevéssé közismert, de meghatározó szeletének történetét foglalja össze a kiadó új sorozatának nyitókötete. A fiatal gazdaság- és társadalomtörténész szerző a magyar ipar első húzóágazatát, a malomipart, és azon belül annak országos, sőt egy ideig világközpontját is jelentő budapesti gőzmalmokat mutatja be. Az alapos levéltári kutatásra alapozott szakmunka több oldalról is körbejárja a Széchenyi István kezdeményezésére elinduló, majd igazán 19. század hatvanas éveitől fellendülő fővárosi malomipar történetét. A kötet hat fejezete bemutatja, hogyan változtatta meg - máig hatóan - a gyorsan kiépülő Budapest arculatát a hatalmas gőzmalmok és az iparhoz kötődő egyéb épületek, a gazdaságtörténeti elemzésből kiderül hogyan és miért vált Budapest a malomipar központjává, a továbbiakban bevezet a korabeli gépesített őrlés, egyedülálló, a világ élvonalát jelentő technikatörténetébe, megismertet az iparág összetett társadalmával, bepillanthatunk a malmok hétköznapjaiba, befejezésül kitekint az első világháború utáni fejleményekre. A fekete-fehér és színes képekkel illusztrált, informatív táblázatokkal és grafikonokkal, térképekkel valamint további hasznos ismereteket közlő melléklettel kiegészített, könyvészetileg és megjelenésében is igényes kiadványt a nagyobb gazdaság- és Budapest-történeti gyűjtemények anyaga, amelyet a szélesebb olvasóközönség figyelmébe is érdemes ajánlani. ISBN: 978-963-346-946-0A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 4 065 Ft

Az aukció vége: 2011-08-01 02:11
. Klement Judit: Gőzmalmok a Duna partján - Jelenlegi ára: 4 065 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése